به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، مصرف غذاهای فرآوری شده علاوه بر تمام مضراتی که برای سلامتی افراد دارد، ریسک بروز زوال عقل را نیز افزایش میدهد.
این پژوهش که توسط محققان انگلیس صورت گرفته تأیید میکند، مصرف مرغ بیکن و سرخ کرده به میزان قابل توجهی ریسک زوال عقل را افزایش میدهد.
پژوهشگران باور دارند، مقصر اصلی شیوع بیماریها در عصر مدرن رژیم غذایی نامناسب است؛ آلرژی کودکان، دیابت نوع دوم، انواع سرطان، بیماریهای قلبی، سکته مغزی و زوال عقل از مواردی هستند که در پی تغذیه نادرست، افراد زیادی را قربانی میکنند.
محققان تأکید میکنند، تبعات غذاهای فرآوری شده بسیار بیشتر از سایر غذاها است و همین موضوع منجر به پدید عارضههای متعدی میشود.
غذاهای فرآوری شده پر از قند، چربیهای اشباع شده و کربوهیدراتها هستند و به تازگی یک تحقیق فرانسوی نشان داده که مصرف این نوع غذاها ریسک بروز مرگ زودرس را دست کم 62 درصد افزایش میدهد. (فارس)
نظر شما